Neden e-ticaret sitesi kurmalısın?
Bu soruya cevap olarak “Covid 19” döneminde işletmelerin durumu örnek verilebilir.
Küresel çapta etkilerini gösteren “covid 19” salgını sonrası “e-ticaret” siteleri olan işletmelerin salgın döneminde satışları artış gösterirken “e-ticaret” siteleri olmayan işletmelerin satışları ise durma noktasına gelmiştir.
E-ticaret sitesi nasıl kurabilirim?
Günümüz şartlarında ticimax, ideasoft, opencart, woocommerce gibi alt yapıları kullanarak e-ticaret sitesi kurmak çok kolay, ancak sitenin tasarımını yapmak ve sürdürülebilirliğini sağlamak zordur.
Bu platformlar üzerinden satın aldığınız e-ticaret paketiniz size içerik olarak bom boş bir şekilde teslim edilir ve sitenizin tasarımını yapmak ve içeriğini oluşturmak size bırakılır.
Bu da haliyle işi ticaret olan ve bu vakte kadar bilgisayarla haşır neşir olmayan veya olsa da bu konulara ayıracak zamanı olmayan siz değerli işletme sahiplerine kafasını karıştırmakta ACABA yapabilir miyim, ACABA e-ticaret’e girmeli miyim? gibi tereddütler oluşturmaktadır.
İşte bu noktada yapmanız gereken şey geri adım atmamaktır.
Satın aldığınız veya alacağınız e-ticaret paketini sizin adınıza Bilişim uzmanından destek almanız sizi çok hızlı bir şekilde e-ticaret alanında ileriye götürecektir.
Bu kişi size aşağıdaki hizmetleri sağlayacaktır.
- Sayfanızın tasarımı yapacak.
- Logo ve Bannerlarınızı oluşturacak.
- Ürün görselleriniz ile sayfanızı göz önüne çıkartacak.
- Anlaşmalı Kargo firmanız ile e-ticaret sayfanız arasında entegrasyonu sağlayacak.
- Anlaşmalı olduğunuz Banka Sanal Posları ile e-ticaret sayfanız arasında entegrasyonu sağlayacak
- Ürün girişlerinin nasıl yapılacağı konusunda size veya ekibinizde eğitim verecek
- Google ve Instagram reklamlarınızı sizin adınıza kurup yönetecek.
Yukarı da platformdan birini seçerek e-ticaret e giriş yapmak istiyorsanız ve sitenin tasarlanmasına yönelik hiçbir fikriniz yoksa mail adresim üzerinden bana ulaşabilirsiniz
Ar (1) Arif Akyüz (1) Artificial intelligence (1) Ağ güvenliği (2) ChatGPT (1) Copilot (1) domain admin (1) E-posta geri çekme (1) Gemini (1) güvenlik (1) IDS (1) IPS (1) korunma (1) NAT (1) NAT Traversal (1) OpenVAS (1) Outlook e-posta geri alma (1) Outlook mail geri çekme (1) ownCloud (1) Penetrasyon Testi (1) phishing (1) red team (1) saldırı tespit sistemi (1) saldırı önleme sistemi (1) Sanallaştırma (1) Siber Güvenlik (3) sosyal mühendislik (1) sızma testleri (1) Ubuntu (1) Ubuntu Sunucu Bakımı (1) UDP Hole (1) VMware (1) vSphere (1) Yapay Zeka (2) Yapay Zeka Nedir? (1) yetki yükseltme (1)